Спортивному клубу «ГРАНД» – 5 років: якби його не було, то його обов’язково потрібно було б створити

Почати любити своє тіло і займатися спортом ніколи не пізно. А якщо ви вважаєте, що тренажерний зал (в силу віку або фізичної підготовки) не для вас, – повірте, ви дуже помиляєтеся: силові тренування, підібрані за індивідуальною програмою, підходять кожному.

1 березня виповнюється 5 років кращому тренажерному залу нашого міста – фітнес клубу «Гранд». У 2014 році сім’я Василя Леонідовича та Лариси Григорівни Мунтян вирішили не тільки дати можливість для занять спортом каховчанам, але і популяризувати спорт серед жителів міста. Забігаючи наперед, можна з упевненістю сказати, що їм вдалося як перше, так і друге. Клубом «Гранд» можна назвати тому що, купуючи абонемент, ви стаєте членом клубу однодумців здорового способу життя, отримуєте доступ до клубних акцій та заходів. Два окремі зали з тренажерами американського виробництва настільки комфортні і безпечні, що, напевно, потрібно докласти чимало зусиль аби що-небудь собі пошкодити. Лінійка обладнання різноманітна і підібрана під всі групи м’язів.

– Головне – точно знати, які у людини проблеми, і з якою метою вона до нас прийшла. Виходячи з цього, ми точно підберемо вправи і організуємо тренування, – пояснює директор клубу Олена Лобур.

Зараз, з наближенням весни, багато жителів міста подумують про відвідування тренажерних залів. А як же? Адже вже пора приводити себе у форму після зимової сплячки, щоб потім на пляжах «дивувати» шикарною фігурою, зводячи з розуму представників протилежної статі. Зазначимо, що з приходом весняного сезону кількість бажаючих привести себе в форму зросла в рази, тому в деяких залах стало надто людно. Винятком не став і традиційно популярний серед населення «Гранд». Але, на відміну від інших «тренажерок», у нього є істотний плюс – просторість приміщень. Виходить, що навіть, якщо одночасно з тобою займаються інші  люди, то вони не заважають і не «миготять» перед очима. Розташування тренажерів і поділ приміщень на функціональні зони – цікавий хід і ефективний спосіб допомогти людям усамітнитися, якщо це потрібно. Причому тренажери підібрані так, що можна пройти їх по черзі один за одним – і в підсумку отримати повне навантаження на всі групи м’язів. З іншого боку, завжди можна зустріти компанію: відвідувачі клубу в більшості своїй між собою знайомі і прекрасно спілкуються.

– Якби успіх тренувального процесу полягав лише в регулярності відвідування клієнтом фітнес клубу, місто переповнювалося б спортивними і задоволеними своїми фігурами жителями. Тут підхід потрібен комплексний: тренування, харчування, відпочинок, – вважає тренер Сергій Прозор.

– Не варто йти шляхом спроб і помилок, – переконана адміністратор клубу Тетяна Хмелевська, – адже ніщо так не мотивує нас тренуватися регулярно, як наші результати. Довіртесь професійним тренерам фітнес клубу «Гранд».

– Протягом року клуб регулярно відвідують близько 700 осіб. Просять в основному всі одне і те ж саме: скинути 5 кг до пляжного сезону, накачати прес, підтягнути сідниці, стати схожою на оту дівчинку з обкладинки. У людей старшого віку починається боротьба з віком – задишкою, зайвою вагою. Деяким просто важливо, щоб їх вислухали, для когось мати персонального тренера – статус. А якщо чесно, завдання спортивного клубу і нашого колективу – оздоровити, підвищити самооцінку, вселити впевненість у собі, зробити щасливішою, а також промотивувати людину так, щоб спортзал став невід’ємною частиною її життя, – підсумувала Олена Лобур.

З огляду на кількість охочих відвідувати клуб, важливість подібного спортивного закладу для міста складно недооцінити. Радує, що при будь-якому рівні підготовки уважний тренерський персонал завжди готовий проконсультувати людей щодо харчування, скоригувати техніку і підказати, як найкраще вибудувати свій тренувальний процес. При бажанні можна окремо замовити індивідуальні заняття, або ж групові, займаючись разом з друзями.

– Під пильним оком фахівців новачкам легше освоїти техніку виконання різних вправ. Не мине багато часу і ви вже сміливо зможете пуститися в «самостійне плавання», – говорить тренер Сергій Прозор.

У залі є всі необхідні тренажери: для м’язів ніг, для грудних м’язів, гравитрон, регульована лава для преса зі зміною кута, гіперекстензія і багато іншого. В залі грає динамічна музика, яка добре підбадьорює. Скрізь чистота і порядок. Звичайно ж є й найнеобхідніше: шафки для одягу, туалет, душ і дзеркало з феном. Після і до тренування можна випити смачної кави, чаю, або ж коктейлю в фітнес-барі.

Але і на цьому в клубі не зупиняються. Тут є не тільки місце, для хардкор функціональних тренувань із «залізом», в розкладі занять також є йога, танці і фітнес, пілатес. Не позбавлені уваги й діти, які мають можливість займатися гімнастикою та фітнесом, отримуючи спортивну базу для подальшого розвитку своїх здібностей. Все це перетворює фітнесклуб «Гранд» – в ідеальне місце для активного відпочинку, занять спортом.

НА ЩО ВИ МОЖЕТЕ РОЗРАХОВУВАТИ, ЙДУЧИ В «ГРАНД»:

  • тренажерний зал, обладнаний сучасними і функціональними тренажерами;
  • танцювальні програми для любителів пластичних рухів;
  • групові програми з кращими тренерами;
  • гімнастика для дітей;
  • фітнес для підростаючого покоління;
  • йога – принципово нова система тренувань, що дозволяє відчути своє тіло зовсім по-новому;
  • фітнес бар для здорового харчування.

ЩО ВИ ГАРАНТОВАНО ОТРИМАЄТЕ, ВІДВІДУЮЧИ ФІТНЕС КЛУБ:

  • зміцнення і поліпшення вашого здоров’я;
  • відновлення після різних травм;
  • розвиток витривалості, швидкості, сили і спритності ;
  • відмінний настрій на весь день, бадьорість і позитивні емоції;
  • нові та цікаві знайомства;
  • ідеальні форми, відсутність зайвих кілограмів.

[flickr_set id=”72157707031710865″]

Дякуємо за відгук!