АНГЛОМОВНИЙ ТРЕНІНГ «Я, ВИ, МИ ТА СВІТ»

10-11 липня у Каховці, за підтримки громадської організації «ВГО «Поруч» (виконавчий директор – Марія Тищенко), був проведений дводенний англомовний тренінг «Я, Ви, Ми та світ».

В основі тренінгу лежить матеріал, що спирається на наукові дослідження провідних університетів світу (Гарвард, Йель, Каліфорнія). Його метою було донести, що щасливі, позитивні люди досягають значно більшого в житті, вони успішні у порівнянні з негативними, нейтральними та напруженими людьми. Вони набагато краще соціально згуртовані, рідше хворіють і живуть на 6-7 років довше.

Каховська молодь отримала унікальну можливість поспілкуватися з гостем із далекої Ірландії. Під керівництвом коуча Патріка Падрайга (Patrick Padraig) підлітки виконували низку простих, але корисних пізнавальних вправ, за допомогою яких тренер намагався показати шляхи для задоволення соціальних, ділових та особистих потреб.

У кожного з присутніх був унікальний шанс поспілкуватися англійською з її носієм. Діти намагалися якомога краще себе презентувати, висловити свої думки іноземною мовою так, щоб їх зрозуміли. Упевнено можна стверджувати, що це була просто чудова можливість спробувати себе у незвичній ролі та потренувати мову.

У перервах між цікавими, «живими» й активними розмовами всіх пригощали гарячим чаєм та смачним печивом. Бонусом під час таких “зупинок на перекус” було те, що учасники тренінгу могли поспілкуватися з ірландським гостем на вільні теми і, знову ж таки, проявити себе та покращити свою англійську.

По закінченню дводенного тренінгу всі його учасники отримали чудові враження та досвід. Живе спілкування англійською, обмін культурами, нові знання – все це, беззаперечно, допоможе нашій каховській молоді у майбутньому.

Дякуємо за відгук!

Pin It on Pinterest