КАХОВЧАНИ СКАРЖАТЬСЯ НА ВІДСУТНІСТЬ ДОРІГ

До редакції «Каховська зоря» звернулися із абсолютно схожими питаннями жителі кількох ділянок приватного сектора — вони просили нашої допомоги в донесенні проблеми до місцевої влади, тому що дороги на їх вулицях розбиті, не мають ніякого покриття, а під час дощу і зовсім перетворюються на непрохідне місиво.

Те, що в Каховці безліч вулиць не мають ніякого покриття — не новина. Щодня діти, їх батьки та пенсіонери змушені маневрувати між купами землі та каміння, а під час дощу — бруду і калюж, дорогою до шкіл, стадіону, на шляху із житлового масиву Свєтлово до центру міста.
На неодноразові звернення місцевих жителів ніхто не реагує і ніяких заходів не вживає.

— Багато разів писали запити до міської ради, зверталися до місцевих депутатів, неодноразово до нас на вулицю виїжджали комісії. Всі як один робили здивоване обличчя і обіцяли розібратися в ситуації. Єдине, чого ми дочекалися — це грейдером пройшлися по сусідній вулиці. Оскільки наша вул. Лесі Українки виявилася нижче, то весь бруд після останнього дощу пішов до нас. За підсумком, потік був такий, що не тільки затопило двір, а й ледь не знесло паркан. На ранок — ні пройти, ні проїхати. А цією вулицею діти йдуть до гімназії і на зупинку кожного дня, — скаржиться каховчанка Людмила Петрівна.

Дороги по всьому сектору знаходяться у жахливому стані. У той же час, поки деякі ділянки латають, асфальтують по два рази на рік, на інших дорожнє покриття створює труднощі не тільки для пішоходів, а й для водіїв, не кажучи вже про те, що там відсутній тротуар.
— Скоро знову осінь, зима, а навесні картина повториться знову. Прошу допомогти в цій непростій ситуації. На вулиці проживає багато маленьких дітей і пенсіонерів, їм дуже важко добиратися додому такими дорогами, — підкреслила мешканка будинку по вул. 417 Стрілецької дивізії Ксенія Леонідівна.

При цьому, жителі і цієї вулиці стверджують, що неодноразово зверталися до адміністрації з проханнями ремонту.
— Мабуть, в нашій адміністрації всі пости захопили прибульці, яким ці «місячні кратери» нагадують їх рідні, інопланетні, тому що іншого пояснення їх бездіяльності немає, — розводить руками жінка.
У будь-­якому випадку жителі приватного сектору налаштовані домагатися того, щоб їх таки почули. Адже, на їхню думку, не потрібно просити про ремонт, потрібно вимагати ремонту, бо міськрада і міський голова зобов’язані враховувати думку городян і виконувати їх законні вимоги.

Власна інформація.

Дякуємо за відгук!