Фестиваль «З країни в Україну» побував у КаховцІ

У неділю, 11 серпня, на каховчан та гостей міста весь день чекала насичена програма. Адже, свою роботу розпочав фестиваль «З країни в Україну».

На міській набережній та площі біля славетних дубів працювало чимало різних локацій із заняттями на будь-який смак та вік.
Каховська малеча у містечку майстрів виготовляла подарунки собі та своїм батькам. Та й загалом, зупинки для рукоділля користувались чи не найбільшим попитом серед гостей свята.

Свята хочеться усім, та, на жаль, не усім воно доступне. У рамках фестивалю, організатори провели радіальний виїзд до Каховського геріатричного пансіонату. Свою творчість його жителям дарували “Nesprosta”, “Secret Forest” та Олексій Силаков.
Під відкритим небом працювала студія оригінальних ігор, де кожен міг себе спробувати у карумі, джаколо, кульбуто та інших незвичних для нас розвагах.

Цікавою видалась робота містечка громадських організацій, гості якого дізнались, як перетворити власні ідеї на реальні корисні справи.
Ввечері розпочалась «найгарячіша» частина: концерт та дискотека. Гурт “Toloka” змусив танцювати усю Каховку, команда “Nesprosta” розчулила гостей, а разом із “Secret Forest” усі потрапили у чарівну загадкову музичну казку.
Захід відбувся завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Олександра СЄРОВА.

Дякуємо за відгук!