Грошей немає. Майно Каховки йде з “молотка”

Міський голова Каховки Андрій Дяченко вирішив перейняти досвід у голови Каховської районної ради Тетяни Тертичної та розпродати майно громади. Нагадаємо, що з легкої подачі та за ініціативи Тетяни Тертичної вже перейшли у приватні руки будівлі колишньої дитячої поліклініки та будівля редакції газети “Каховська зоря”.

Наразі А.Дяченко розпродає майже всю нерухомість в центрі Каховки, яка є у власності міста. Загалом на продаж заплановано виставити 12 об’єктів нерухомості.

На продаж виставили приміщення кінотеатру, готелю “Таврія”, державної аптеки по вулиці Соборності (яка є єдиним закладом, що має ліцензію на виготовлення нарковмісних речовин) та гараж, який був у користуванні газети “Каховська Зоря”.

Також нинішнє керівництво вирішило, що місту не потрібне приміщення колишньої вечірньої школи та колишньої казарми по вулиці Айвазовського. З великою ймовірністю, його “команда” вже пригледіла дещо з виставленого на продаж для власного придбання.

Так для чого ж влада влаштувала цей великий розпродаж? Все дуже просто: бюджет міста просто не витримує два протилежні бажання Дяченко — захмарні зарплати його команди та намагання замилити очі виборцям напередодні виборів. Адже всі ці “роботи з благоустрою” у вигляді вже не діючих фонтанів, сумнівного вигляду стелл на Свєтлово та тротуарної плитки низької якості — досить дороге задоволення, і сплачується з наших з вами кишень. А надходження в бюджет не безкінечні. Ось і знайшли “прекрасний” спосіб швидко його наповнити — розпродати майно громади.

Цей план можна порівняти з випадком, коли продають будинок, аби відсвяткувати ювілей тещі: перед людьми виставитися, а що буде наступного дня — нікого не цікавить…
В будь-якому випадку, з таким підходом після виборів нас чекає порожня казна та відсутність приміщень в комунальній власності нової громади, адже і район, і місто поспіхом позбавляються їх з неймовірною наполегливістю та швидкістю.

One thought on “Грошей немає. Майно Каховки йде з “молотка”

Дякуємо за відгук!