У місті Каховка двоє неповнолітніх підозрюються у вуличному грабежі та крадіжці з магазину

Жертвою грабежу стала пенсіонерка з міста Каховка. Жінка поверталася з магазину, раптом до неї підбігли двоє хлопців, вирвали пакет і почали тікати. Потерпіла бачила, як невідомі викидали продукти з пакету, а потім викинули і сам пакет, не знайшовши грошей.

Заявниця детально описала працівникам поліції прикмети своїх кривдників. Зловмисників зафіксувала і камера відеоспостереження, встановлена на фасаді будинку. Поліцейські встановили особи зловмисників. Ними виявилися двоє 15-річних місцевих жителів, які неодноразово потрапляли у поле зору правоохоронців. Місцезнаходження одного з хлопців вдалося встановити.

Також працівники Каховського районного відділу поліції з’ясували, що неповнолітні ймовірно причетні і до крадіжки двох тисяч гривень з магазину. Їх знов зафіксувала камера відеоспостереження. Один з хлопців зайшов у торгівельний центр перед його закриттям і сховався за стелажами, його спільник залишився на вулиці стежити за обстановкою. Коли продавці пішли та поставили магазин на сигналізацію, хлопець став обшукувати приміщення. Забравши 2 тисячі гривень, він втік через вікно, коли спрацювала сигналізація.
Нині поліцейські працюють над встановленням усіх обставин подій. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та ч.1 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Дякуємо за відгук!