В Каховці нагородили кращих новорічних декораторів

Аби залучити мешканців громади до святкового оформлення дворів, прибудинкових територій і вітрин, напередодні новорічних свят міський голова Віталій Немерець оголосив конкурс на найкращий новорічний декор.

Минулого тижня міська рада підбила підсумки конкурсу та визначила переможців. В номінації «Зелена красуня» перемогла Галина Денисюк – власниця ательє “La Couturie”. Галина оригінально оформила новорічну ялинку у вигляді манекену з пишною “сосновою” спідницею.

В номінації “Диво на вулицях міста” (оформлення вітрини магазину) переміг ТДВ “ЦУМ”, який щороку дивує каховчан вишуканим оформленням простору центрального універмагу. В номінації “Різдвяний затишок” (найкраще оформлення в новорічно-різдвяному стилі подвір’я або домівки) перемогли два учасника: Каховський геріатричний пансіонат та сім’я Віктор і Юлія Лях. Колектив геріатричного пансіонату прикрасив кожен куточок свого закладу, створивши одразу декілька оригінальних новорічних фотозон. Сім’я Віктор і Юлія Лях перетворили вітальню своєї домівки на справжнє диво, прикрасивши її безліччю сяючих гірлянд.

11 січня міський голова привітав переможців і відзначив кожного декоратора грамотою і подарунком. Віталій Немерець запевнив, що конкурс на найкращий новорічний декор стане доброю традицією, аби робити нашу громаду ще більш затишною і ошатною.

Дякуємо за відгук!