Телевізор за чверть мільйона перенесуть на центральну площу міста

Якщо цього не зробити — фасад історичного будинку може остаточно розтрощитись, прихопивши з собою перехожих та сам телевізор.

Купівля за 250 тис грн та встановлення екрану на облупленому фасаді Центру дитячої творчості одразу викликала обурення у жителів міста. Більш того, щоб використати нову рекламну площу для виборчої компанії колишнього міського голови, тодішня влада пішла навіть на скасування виплати матеріальної допомоги вдовам загиблих на війні учасникам АТО.

Наразі, на демонтаж та перенесення техніки, депутати виділили 36 тис грн. Кошти вирішили зняти з програми підтримки місцевого футбольного клубу СК “Каховка”. Ще 200 тис грн, які мали витратити на клуб, перенесуть у резервний фонд.

Разом з “переселенням” телевізора депутати вирішили дослідити можливість переведення й Центру дитячої творчості, що розміщується в цій будівлі. Для цих цілей розглядають колишній районний будинок культури.

За словами міського голови Віталія Немерця, він вже мав розмову зі спеціалістами, які попередили його, що згаданий екран вже викликав аварійну ситуацію, яка щодня погіршується, тож діяти треба швидко.

Ідею частково підтримала й начальниця управління освіти Олександра Аркуша, яка пройшла до міськради від партії Дяченка “Пропозиція”. Але, на її думку, фасад може не пережити демонтаж, тож його також необхідно буде одразу капітально ремонтувати. Чому представники минулої влади не помічали аварійність будинку до встановлення телевізора, залишається лише здогадуватися.

Дякуємо за відгук!