А жінка в світ приходить для кохання…

Напередодні 8 Березня кожна жінка розквітає у передчутті свята, того дня, коли всі найщиріші слова ніжності, вдячності та любові лунають для неї. Святковий настрій, подих весни та відчуття прекрасного подарували каховчанкам талановиті вихованці та працівники МПК «Меліоратор», які підготували чудову концертну програму.

Ніби кадри на кіноплівці на сцені змінювалися художні номери, які щораз вражали виконавською майстерністю, вишуканістю, оригінальністю.

Тонкий аромат березневих квітів, які дарував жінкам ведучий дійства Андрій Карєв, ніжно доповнював святкову атмосферу.

Організатори та виконавці доклали максимально зусиль та творчих ідей, щоб цей день став для кожної жінки, присутньої у залі, незабутнім.

Зі сцени лунали привітання, слова захоплення та побажання всього найкращого. Компліменти, щирі емоції, сюрпризи — все знайшло місце на святі. До присутніх у залі жінок зі словами вітання звернувся міський голова Віталій Немерець, який побажав каховчанкам міцного здоров’я, жіночого щастя та божої ласки. Приємним сюрпризом стало привітання чарівних жінок-­ювілярок Марини Шорнікової, художнього керівника МПК «Меліоратор», та Людмили Марченко, бібліотекаря Каховської міської універсальної бібліотеки.

Океан яскравих емоцій подарували глядачам творчі колективи, які, як завжди, були на висоті.

Запальні хореографічні номери, презентовані зразковим ансамблем танцю «Радість» та ансамблем народного танцю «Надія», елегантна хореографія від студії спортивного бального танцю «Престиж» знайшли відгук у кожному серці і були нагороджені бурхливими оплесками глядачів.

Невичерпним талантом та майстерністю вразили зворушливі вокальні композиції від солістів-­вокалістів: Володимира Юлюгіна, Наталії Гусарової, Юлії Ващенко, Наталії Мінаєвої, Вероніки Сібарової, Арсенія Пастушенка, Вікторії Бондаревої та Світлани Стріли, а також вокальних ансамблів «Бусинки» та «Вербиченька».

Дотепним гумором потішила присутніх у залі Софія Волик, виконавши байку «Як Кузьму провчила жінка його мила».

Кожен виступ — колоритний, яскравий, емоційний, тож був заслужено оцінений вдячними глядачами.

Атмосфера, створена організаторами дійства та виконавцями, відповідала романтичній назві концертної програми — «А жінка в світ приходить для кохання…».

Поціновувачі прекрасного отримали естетичну насолоду, навідавшись на виставку неймовірних віял від Маргарити Шевченко — «Капризи для милых дам».

Святкова концертна програма мала благодійну мету, у фойє працював ярмарок, де кожен міг придбати весняний сувенір і таким чином підтримати маленьку каховчанку Мотенко Адель (СМА 1 тип). Результатом стали зібрані кошти у сумі 3011 грн, які будуть передані на лікування дівчинки.

Олена Демченко.

Дякуємо за відгук!