Обидва тендери на ремонт дороги через Коробки не відбулись

Очікувана вартість робіт становить майже 180 млн грн.

Обидва оголошені тендери на поточний середній ремонт розбитої автодороги 0221206 Каховка — Коробки — Червоне Поділля не відбулись. 6 вересня державна установа “Місцеві дороги Херсонщини” оголосила про відміну вже другої оголошеної процедури публічних закупівель через подання для участі в торгах менше 2 тендерних пропозицій.

— Тепер ми можемо розпочати переговорну процедуру закупівлі. Подивимось, кого зможемо до неї залучити. Поточний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Каховка — Коробки — Червоне Поділля нами планується. Поки важко сказати, коли саме це станеться, бо на виконання робіт наразі нема коштів. І підрядники про це знають. Проте, сподіваюсь, що це питання вирішиться рано чи пізно, — прокоментував “Новому дню” директор ДУ “Місцеві дороги Херсонщини” Андрій Золотько.

Як вказано на порталі публічних закупівель “Прозорро”, очікувана вартість ремонту дороги 0221206 становить майже 180 млн грн. Завершити ремонтні роботи пропонувалось до кінця 2023 року.

Нагадаємо, що внаслідок обмеження руху через Північно-Кримський канал у Таврійську всі вантажівки на ділянці між Каховкою і Новою Каховкою майже 2 роки рухались в об’їзд через село Коробки. Через це ділянка дороги між Каховкою та Коробками була розбита вщент і нині перебуває в аварійному стані.

2 thoughts on “Обидва тендери на ремонт дороги через Коробки не відбулись

  • 07.09.2021 о 19:57
    Permalink

    Зачем проводить тендер сроком сразу на три года? Неужели нельзя делать ремонт хотя бы частями?

    Відповідь
    • Каховська Зоря
      07.09.2021 о 19:59
      Permalink

      Привези технику-увези технику, потом повторить необходимое колличество раз. Тут и не пахнет экономией денег.

      Відповідь

Дякуємо за відгук!