КОМУНАЛЬНИКИ ЗАЙНЯЛИСЬ КАПІТАЛЬНИМ РЕМОНТОМ ВУЛИЧНОГО ОСВІТЛЕННЯ

13 вересня працівники КП “Каховське транспортне підприємство” закінчили капітальний ремонт вуличного освітлення по вул.Богдана Хмельницького. Так, у процесі проведення робіт, комунальники встановили сучасні світлодіодні світильники, протягнули нову кабельну лінію, очистили охоронну зону мереж зовнішнього освітлення від гілок.

Крім того, додатково було забезпечено освітленням скейт-­площадку у парковій зоні на Свєтлово.

Того ж дня освітлення вулиці було відновлено.

Комунальники також уточнили, що ремонт та оновлення мереж зовнішнього освітлення відбувається і на інших вулицях Каховки. Що відзчають і місцеві жителі:

“Хочу подякувати КП «КТП» і його директору Олександру Литвиненко за швидку роботу і реакцію на звернення жителів “Барського села”. Незважаючи на робоче завантаження, через пару днів після заявки, хлопці скосили бур’ян на порожній території і замінили непрацюючі ліхтарі вуличного освітлення.

Хочу відзначити відповідальний підхід до роботи електромонтерів Олександра Ковальчука та Олексія Покотила, машиніста автовишки Олексія Рощенка, техніка-­еколога Володимира Добринюка і майстра Олексія Янюка. Дякую за високий професіоналізм і неформальний підхід в питанні благоустрою та утримання міського майна. Сподіваюся на подальшу співпрацю. Спасибі!” — написав у соцмережі каховчанин Микола Вой­тюк.

Дякуємо за відгук!