Нові котельні вже з’явилися на території “КАХОВТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО”

12 жовтня готовність міста до нового опалювального сезону перевіряв народний депутат України Володимир Іванов, який разом з міським головою Віталієм Немерцем відвідав “Каховтеплокомуненерго” .

Нагадаємо, для постачання тепла у бюджетні установи центральної частини міста було залучено приватне підприємство ТОВ “Теплоінвест-Таврія”.

За підрахунками фахівців “Каховтеплокомуненерго” залучення сторонньої організації дозволить місту значно скоротити власні витрати. Так, лише на модернізацію старих котелень необхідно було витратити близько 5 млн грн. Більш того, прогнозована ціна однієї гігакалорії для бюджетних установ Каховки стане дешевшою, адже нові котельні працюють на палетах, а не газі.

Наразі нові котельні вже знаходяться в боксах на території комунального підприємства. Триває процес їх встановлення та налаштування. Як запевняють працівники комунального підприємства, підготовка до нового опалювального сезону йде за планом, тож ні про які зриви мова йти не може.

Володимир Іванов відзначив правильність обраного містом шляху на модернізацію підприємства теплопостачання. Нардеп наголосив, що поки що зберігається тенденція щодо зростання вартості природного газу, тому вже нині варто подбати про пошук альтернативних джерел енергії для, принаймні, часткового заміщення природного газу.

Наразі Каховським підприємством розглядаються варіанти в найближчій перспективі замістити й інші котельні на ті, що працюють на альтернативних джерелах.

Дякуємо за відгук!