В Каховці рекордсменом з крадіжок став підліток

Незвичайні обставини звичайної крадіжки у Каховці.

Власниця приватної садиби по вулиці Кутузова виявила, що у її гаражі на присадибній ділянці побував непроханий гість, котрий «приватизував» електродриль та болгарку. Вона зателефонувала на 102, і під час огляду місця злочину співробітники кримінальної поліції виявили, що злочинець заліз до гаражу через віконце, виставивши з нього скло.

Однак віконце було крихітним, і доросла людина просто в нього не пролізла б. Тож шукати треба було дитину чи підлітка, і цю версію підтвердили сусіди 42-річної обікраденої жінки. Вони бачили, як біля її двору крутився саме підліток – маленький та худорлявий. А потім знайшлися й інші свідки, котрим той самий хлопчина пропонував задешево купити дриль та болгарку.

Свідки докладно описали зовнішність продавця інструменту. І в ньому працівники місцевого відділення Національної поліції легко впізнали «старого знайомого» — 16-річного підлітка, котрий уже був фігурантом кількох кримінальних проваджень. Адже він є своєрідним рекордсменом, бо скоїв понад чотири десятки схожих крадіжок, і не потрапив під варту тільки через занадто юні літа.

Тепер у Єдиному реєстрі досудових розслідувань додасться ще один запис про «походеньки» серійного злочинця. До чого він поставився без особливих емоцій: якщо відповідати за сорок крадіжок, то однією більше чи менше – ролі не грає.

Дякуємо за відгук!