Службі ДІМ – 90 років

У Каховському райвідділі міліції внутрішніх справ відбулися урочисті збори з нагоди 90-річчя утворення служби дільничних інспекторів міліції.
З вітальним словом до присутніх звернувся виконуючий обов’язки начальника районного відділу міліції В. Пестрецов, побажавши всім, хто забезпечує порядок на дільницях, міцного здоров’я, благополуччя в родинах і перспектив у роботі. Дільничних інспекторів з професійним святом привітали міський голова О.Карасевич, його перший заступник П. Пуляєв. Голова райради М. Крупін, зокрема,  наголосив, що всі ті, хто нині займає високі посади в УМВС, починали свій шлях з дільничного інспектора, саме там – справжня школа життя.
Грамотою міського голови нагороджені: начальник служби ДІМ А.Чонка, його заступник В.Сенчин, дільничні інспектори М.Костенко, А.Поздняк, І.Ганжев, Є.Тарасюк, В.Дзьоба, В.Яцишена, А.Остапенко, Д.Соловйов, Е.Зебра, С.Костенко, грамотами райради та райдержадміністрації – П.Григорець, В.Галкін, Т.Ільїн, Є.Чечин, О.Бутенко, Ю.Малиш, В.Горобець, О.Нізкіх, В.Євменов, Д.Бережний та І.Карпов.
Пам’ятними медалями з нагоди 90-річчя з дня утворення дільничної служби нагороджені А.Чонка, П.Григорець, Т.Ільїн, Ю.Малиш, В.Горобець та І.Карпов.

Дякуємо за відгук!