Замість скарг – подяки

Минулого тижня в Каховському райвідділі міліції куратор Херсонської області від МВС України полковник міліції Іван Ожелівський за дорученням міністра внутрішніх справ здійснював особистий виїзний прийом громадян.
Скажемо одразу, що на прийом завітали всього лиш четверо людей, двоє з них –  з особистими проблемами. Інші відвідувачі щиро здивували столичного гостя. Так представник молодіжного крила міської організації Партії Регіонів В.Рожко прибув, щоб подякувати працівникам міліції за роботу. Зокрема, за охорону громадського порядку під час останнього байкерського фестивалю. І подарував на пам’ять фото учасників зльоту біля «Легендарної тачанки». А представник компанії «Лукойл» переказав вдячність від керівництва за оперативне, на високому професійному рівні, розкриття злочину, пов’язаного з пограбуванням АЗС і викраденням людини.
Далі відбулася бесіда з міським головою О.Карасевичем (на фото), котрий порушив ряд важливих питань. Так, місто відчуває гостру потребу у створенні муніципальної міліції, оскільки громадське формування «Щит» не має всіх необхідних для охорони правопорядку повноважень. Також місто готове надати райвідділу міліції допомогу у зміцненні матеріальної бази, але чинний Бюджетний кодекс забороняє фінансування з двох джерел. Ще один клопіт: в Каховці з кожним роком стає все більше автотранспорту, а у відділенні ДАІ – всього троє працівників.
Коментуючи результати прийому, І.Ожелівський зазначив:
– Не секрет, що моя поїздка на Херсонщину пов’язана з недавніми подіями у Врадіївці та їх наслідками. Моє завдання: вивчити ситуацію у регіоні й звітувати перед МВС України. Тому дуже приємно, що тут немає таких серйозних претензій до міліції, як це має місце в інших областях України. І сподіваюся, що не буде. І Каховка мені сподобалася: чисте, охайне місто. Бажаю каховським правоохоронцям успіхів у їхній нелегкій службі, довіри й авторитету серед громадян, а всім каховчанам – добра і миру.

Дякуємо за відгук!