Стояти на сторожі закону – свідомий вибір кожного з нас

Каховський райвідділ внутрішніх справ є гідним продовжувачем традицій, закладених нашими попередниками, справжніми професіоналами своєї справи, і міцно утримує позиції одного з кращих в області за показниками роботи.
Здавалося б, зовсім недавно прийшов до нас працювати Валерій Пестрецов, а сьогодні він ­ перший заступник начальника Каховського райвідділу внутрішніх справ, начальник слідчого відділення, в якому працюють професіонали своєї справи, досвідчені слідчі Євгенія Задорожня, Тетяна Салівончик, Іван Корецький. В 2013 році прийшов у райвідділ на посаду заступника начальника кримінальної міліції майор міліції Олександр Воропаєв. Під його керівництвом карний розшук, в якому працюють здібні, досвідчені фахівці з багаторічним стажем: начальник відділення Євген Проценко, старші оперуповноважені карного розшуку Андрій Білошкура, Олександр Шадрін, Вадим Сафонов, вони досконало володіють оперативною ситуацією, що дає їм змогу розкривати більшість скоєних злочинів.
А найчисленнішим загоном правоохоронців є відділення дільничних інспекторів міліції. Завдяки вмілому керівництву заступника начальника відділу ­ начальника громадської безпеки майора міліції Сергія Прудського ця служба теж на хорошому рахунку в обласному управлінні МВС. Підрозділ укомплектовано здебільшого молоддю, але хлопці мають досвідчених порадників і гідний приклад для наслідування, який їм подають начальник сектору дільничних інспекторів міліції майор міліції Андрій Чонка, старші дільничні Тарас Ільїн і Володимир Галкін. Вони вже не один рік обслуговують ввірені їм для охорони правопорядку дільниці, а тому добре знають оперативну обстановку і осіб, схильних до здійснення злочинів. Неоціненну допомогу надає, вже перебуваючи на пенсії, досвідчений фахівець Євген Давидов.
Першою на сигнал тривоги реагує чергова частина. Саме сюди звертаються за допомогою каховчани, саме звідси бере початок робота по організації розкриття злочинів. Тому перед черговою частиною поставлено завдання ­ реагувати на всі, без винятку, звернення громадян. Відповідальність за цю важливу ділянку роботи покладено на начальника штабу майора міліції Ігоря Бойка.
Слід відзначити головну особливість нашого колективу: він ­ молодіжний, середній вік працівників становить 28 років. Усі вони ­ випускники навчальних закладів МВС: це плідний результат профорієнтаційної роботи, яка ведеться з року в рік. Знаменно, що чимало співробітників стали продовжувачами справи своїх батьків. Знаючи не зі слів про труднощі міліцейських буднів, свідомий вибір зробили Валерій Пестрецов, Віктор Радченко, Сергій Данілов, батькову стежку обрав і Дмитро Мурашкін.
Сьогодні вітаю з нашим професійним святом всіх працівників Каховського райвідділу внутрішніх справ, наших шановних пенсіонерів та ветеранів, дякую їм за наполегливу, невтомну, сповнену неспокою й турбот, а часом ризику й небезпеки, службу. Бажаю вам професійного зростання, успіхів у боротьбі зі злочинністю й охороні права та порядку, а вашим сім’ям ­ злагоди й достатку, добра та щастя.
Користуючись нагодою, хочу висловити вдячність за співпрацю керівництву Каховської міжрайонної прокуратури ­ за взаєморозуміння і підтримку, та міськрайонному суду, котрий доводить адміністративні матеріали і кримінальні справи до логічного завершення. Це теж ­ складові роботи на кінцевий результат, яким є торжество справедливості і закону. Хочеться подякувати особисто голові райдержадміністрації В.Сторчаку та міському голові О.Карасевичу за всебічну підтримку правоохоронців Каховського райвідділу міліції.
Володимир Солодкий, начальник Каховського райвідділу внутрішніх справ, підполковник міліції.

На фото: начальник Каховського райвідділу міліції В.Солодкий (в центрі) і його заступники Д.Яворчук, О.Воропаєв, В.Пестрецов, С.Прудськой, І.Бойко планують робочий день; колектив Каховського райвідділу міліції.

Дякуємо за відгук!