Найважливіше зараз – моральна підтримка

Днями ініціативна група каховчан відвідала військовий блок-пост, що знаходиться віднедавна під м.Армянськ. Хлопцям, що тримають оборону привезли продовольчих товарів: цигарки, мінеральну та солодку воду та ін.

Для військових делегація каховчан стала справжньою радісною несподіванкою – їхні очі сяяли, коли вони бачили, що населення їх активно підтримує, як морально, так і матеріально. «У нас багато їжі, люди нам постійно щось приносять», – каже командир підрозділу: «Проте не вистачає інвентарю, біноклів наприклад».
Наразі пост займають Одеські прикордонники та десантні війська з Миколаєва. Кажуть зараз ситуація досить спокійна, проте всі вони знаходяться у повній бойовій готовності.
Того ж дня каховчани привезли військовим біноклі і пообіцяли й надалі максимально допомагати їм, адже мужність військових цінять усі жителі Каховки і дуже вдячні за те, що вони оберігають наш спокій.

2 thoughts on “Найважливіше зараз – моральна підтримка

  • 11.03.2014 о 19:07
    Permalink

    Уже даже не подписывают кто эту глупость написал.
    Кто там поддерживает бандеровщину?
    Кто там поддерживает нищету и безнадежность?
    Около 10 майданакнутых!!! И это смеют называть народом?
    “Делегация каховчан” на одном легковом авто?
    Да, этой “делегации” нужно хорошенько подумать что они будут делать когда НАРОД, КАХОВЧАНЕ, спросит их почему они пошли на поводу яциков и “братьев лесных”.
    Наверное захотелось в Гейропу так смотритеhttp://www.youtube.com/watch?v=WeSCeswgKOs. Это молдаване разместили ролик.

    Відповідь

Дякуємо за відгук!