19 черня, вийшов черговий номер газети

Читайте у випуску:

«ЗАКРЫТИЕ» КАНАЛА — СПАСЕНИЕ ДЛЯ РЫБЫ» – Приостановление поставки днепровской воды до оккупированного Крыма через Северо-Крымский канал стало настоящим спасением для низовья Днепра.

ВСІ СИЛИ СПРЯМОВАНО НА ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМ – 11 червня відбулась апаратна нарада, на якій розглядалися питання: про оновлення нормативної грошової оцінки земель сіл та селищ району; про підсумки виконання зведеного бюджету району та бюджетів сільських, селищної рад за 5 місяців поточного року та спільні заходи по забез-печенню місцевих бюджетів за 1 півріччя 2014 року; про шляхи поліпшення водопостачання в районі.

ЗНО-2014 СТАРТУВАЛО – В Україні з 3 червня розпочалося зовнішнє незалежне оцінювання. Вже з 5 червня і в нашому місті стартували сесії тестування для випускників цього року та минулих років.

КАХОВКА З КІНОПЛІВКИ – ТИ ПРЕКРАСНА! – Сорокаріччя Перемоги, п’ятдесятиріччя Жовтневої революції, вибори першого президента України… Як пов’язані між собою ці події?

КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКІ, МОЛОДІЖНІ ТА СПОРТИВНІ ЗАХОДИ до Дня Конституції України та Дня молоді в м.Каховка.

Розпочалося довгоочікуване літо – пора відпочинку, нових знайомств і пригод, пора яскравих вражень і пора творчості.

ПЕРША МИРНА НІЧ. БІЖЕНЦІ ЗІ СЛОВ’ЯНСЬКА ЗНАЙШЛИ ПРИТУЛОК У МАЛОКАХОВЦІ.

ГЕРОИ НЕ НАШЕГО ВРЕМЕНИ. – «Все прошлые годы мы жили в плену фальшивых иллюзий, не имеющих ничего общего с реальностью». 

ВОНИ ВМИРАЮТЬ ЗА НАШУ СВОБОДУ, в той час, коли півкраїни розважається…

КАК НАЧИНАЛАСЬ ВЕЛИКАЯ ОТЕЧЕСТВЕННАЯ… – «Не одно поколение, выросшее после Великой Отечественной войны, благодаря учебникам истории и “правильной” советской пропаганде, твердо усвоило, что 22 июня 1941 года Германия вероломно, без предупреждения и объявления войны, напала на Советский Союз.» Так ли это было на самом деле?

«Чем РАЗОЧАРОВАНА современная молодежь?» – я о счастье и разочаровании «поколения 25-летних».

ОБЕРЕЖНО, ХАРЧОВІ ОТРУЄННЯ! – основні симптоми та першу допомогу при отруєнні, адже вчасне лікування не лише пришвидшить одужання, але й застрахує від важких наслідків. 

Календарь Чемпионата Мира- 2014.

Дякуємо за відгук!

Pin It on Pinterest