До навчального року готові

Вже другий тиждень крокує по рідній землі перший місяць осені – вересень. А значить відбулися в закладах освіти урочистості, присвячені Дню знань. Ясла-садок №8 «Іскорка» не виняток. Усе літо працівники разом з батьками вихованців готували заклад до нового навчального року. Проведено капітальний ремонт кабінетыв психолога, вчителя-логопеда, замінено двоє вхідних дверей на сучасні металопластикові, зроблено ремонт в групах, продовжувалась заміна вікон, лінолеуму, сантехніки, посуду, м’якого інвентаря, ламп освітлення. Придбано іграшки, нові посібники, дидактичні ігри. В групах з’явились нові дитячі меблі для сюжетно-рольових ігор.

Кумедне Ведмежа, веселе Зайченя, Жираф, усміхнена Мотрійка і Кіт-вчений тепер зустрічають малечу щоранку. Їх створили дбайливі руки батьків та вихователів. А ще, граючись на прогулянці, малеча вправлятиметься в математиці, закріплюватиме правильну звуковимову голосних звуків та літер, що їх позначають.

1 вересня під берізками, вже традиційно, відбулося святкове дійство. Ведуча свята (вихователь В.Коваленко) привітала гостей і малечу з початком нового року і розпочала свято, яке підготувала музичний керівник Н.Клименко. До малечі завітало чимало гостей: і веселий український хлопчина Барвінок (вихователь С.Філоненко), і тендітна Ромашка (вихователь І.Доценко), і сам Котигорошко (вихователь І.Дем’яненко). Діти співали, відгадували загадки, гралися, танцювали разом з героями. А закінчилося свято спільним таночком усіх присутніх дошкільнят, який вони виконали, тримаючи в руках кульки кольорів державного прапора, під слова пісні «Україна».

Це веселе свято і слова пісні, що лунали, ще раз засвідчили бажання дорослих і малечі жити в мирі, щасті, єдності під мирним небом нашої матінки-України.

Тож колектив щиро дякує батькам за допомогу в підготовці я/с до нового навчального року; за терпіння і за спонсорську допомогу та за взаєморозуміння.

Ірина Дороган, завідувач та колектив я/с №8 «Іскорка».

Дякуємо за відгук!

Pin It on Pinterest