В Каховці є свої герої

Всі, хто по обіді в неділю був відвідувачем чи покупцем Універмагу, стали свідками незвичайної для нашого міста події. Того дня в гості до волонтерів громадської організації «Громадянська відповідальність» завітали її «підшефні». Трьох наших земляків, К.Зеленського, О.Гундера, О.Уздрі, – учасників антитерористичної операції, які повернулись додому на ротацію, каховчани зустріли оплесками і словами щирої вдячності за те, що захищають і зберігають наше мирне життя. Герої ще зовсім недавно й гадки не мали, що доведеться взяти до рук зброю. Але, щоб війна не прийшла в наш дім, вони за велінням серця пішли її зупиняти.

З самого початку цієї неоголошеної війни поряд із її захисниками справжні ангели-охоронці – волонтери. Вони взяли на себе місію допомагати нашим захисникам. І їм це вдається.
За останній місяць нашими волонтерами за участю громадян зібрано 39 000 грн.

Серед тих, хто виявив бажання допомогти нашим захисникам, – колективи д/садка «Горобинка» (2150 грн.), ЦРЛ (6550 грн.), Червоноперекопської ЗОШ (1000 грн.), організатори КВК (600 грн.), каховчани Герич Микола та Тетяна (4000 грн.); Коняшина (2000 грн.), Шевела Н.(2000 грн.), Корбило Р. (400 грн.), Крокосенко (340 грн.), Арнаутова І. (600 грн.), Сошніков О. (100 грн.), Гуцул Т. (200 грн.), Мундрієвська С. (200 грн.), Біліченко Ю. (500 грн.), сім’я пенсіонерів Майстренків (200 грн.), невідомі каховчани – 5,5 тис.грн., благодійні пожертви біля супермаркетів та ярмарки склали 15,0 тис.грн.

Крім того, велика вдячність жителям міста, які приносять теплі речі, варення, продукти.

На зібрані кошти нами було закуплено: 14 спальників, 11 пар теплих берців, 10 пар теплих чобіт, 10 термосів, на 16.0 тис.грн. куплено одяг та білизну, на 7,6 тис. грн. – обмундирування, 3 буржуйки, а також на 5,0 тис.грн. медикаментів. Окрема подяка аптекам «Лювіна» (керівник Рябцев В.), які передали ліків на суму 0,8 тис.грн., учням молодших класів (вчитель Лобурь Т.) ЗОШ №3, які на зібрані кошти купили аптечки, що були передані в зону АТО.

Наші жінки-волонтери самі шиють балаклави, щоб забезпечити ними хлопців. Все, що ми отримали та купили, було передано нашим землякам та їхнім побратимам, що знаходяться в гарячих точках військових дій.

З кожним днем до волонтерського руху долучаються все більше добровольців. Особливо радує те, що в нашому місті дуже багато небайдужих людей, які допомагають армії. Ми і надалі чекаємо на вашу допомогу.

Телефони для зв’язку: 0955778668 – Галина; 0508451684 – Наталія.

Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку!

Pin It on Pinterest