5 червня перший заступник міського голови Павло Пуляєв  і начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради Віктор Зубков побували з офіційним візитом у військових відділу прикордонної служби “Червоний чабан” Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Цей візит відбувся в рамках відзначення Дня прикордонника, і головною його метою став подальший розвиток шефських зв’язків між містом Каховка та відділом “Червоний чабан”. П.Пуляєв поздоровив прикордонників зі святом і побажав їм не тільки здоров’я, миру і звитяги, а й передав побажання каховчан — “тримати адміністративний кордон з Кримом на надійному замку для всіх ворогів України”. Також перший заступник вручив малюнки від учнів-козачат Каховської гімназії і ЗОШ № 4.Останні також передали розписаний державний прапор з патріотичними побажаннями. Прикордонникам були вручені подарунки від колективу компанії “Чумак” та від ПП “Гармонія” (Липа О.Я.).

Каховчани ознайомились з побутом прикордонників, дізналися про їхні проблеми та потреби, обговорювали ситуацію на адміністративному кордоні. В свою чергу захисники кордону передали подяку каховчанам за небайдуже ставлення і за постійну шефську підтримку відділу “Червоний чабан”. На завершення було погоджено відвідування прикордонниками Каховки на День Конституції України та День молоді.

Поїздка відбулась при підтримці Каховської організації «Громадське об’єднання “Самопоміч”.

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники